Nederlands Deutsch English

Nieuwsberichten

ISO is een perfecte rode draad
07-11-2012
De Kennissenclub bedrijfsbezoek
27-09-2012

De Vloot van Swintrans Bevrachting B.V.

 
Bron: Nieuwsbrief Kennissenclub pagina 35
 

Het zo efficiënt mogelijk oplossen van logistieke problemen is de missie van onze clubleden Arie Reedijk en Danny Werkman. Ondanks het korte bestaan (vanaf 2007) , heeft Swintrans Bevrachting het inmiddels weten te schoppen tot één van de grootste binnenvaartvervoerders van Europa. Dagelijks hebben heel wat ondernemingen behoefte aan transportdiensten. Met een flexibele vloot van 14 koppelverbanden[Arie Reedijk]  en schepen van diverse afmetingen  stuurt Swintrans een compleet en kwalitatief hoogstaand dienstenpakket aan.

Swintrans is gespecialiseerd in het vervoeren van bulkstoffen, containers en schroot vanaf de zeehavens naar diverse Rijn-, Neckar-, Moesel- en kanaalbestemmingen tot aan Birsfelden toe.Daarnaast is Danny Werkman via Dari B.V. actief met ca. 20 binnenvaarttankers voor de bunkering van coasters en zeeschepen.Naast de vervoersactiviteiten, faciliteren de heren ook de overslag van diverse goederen en disponeren ze voor een aantal rederijen diverse containerschepen.

Eind 2007 hebben Rhenus ParterShip GmbH & Co. KG en Swintrans Bevrachting B.V. een overeenkomst bereikt over een vergaande samenwerking. Dit is een uitbreiding van de bestaande relaties tussen beide bedrijven. 

Zowel Arie als Danny hebben momenteel volop ideeën voor de volgende succesvolle stappen binnen de onderneming, Danny [Arie Reedijk] is sinds kort aandeelhouder van Vrooam Powersport Lubricants international BV een nieuw performance oliemerk speciaal voor de powersports vehicles wat in zijn jonge bestaan al een eerste succes heeft geboekt door wereldkampioen in de Grand Prix te worden in de 125 cc Klasse.  De Kennissenclub houdt u in de loop van het jaar graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

In ieder geval nemen de heren deel aan de op te richten Denktafel/Club Sourcing met als onderwerp “Slimme Logistiek”.

Voor meer informatie over De Kennissenclub gaat u naar: http://www.kennissenclub.nl/

Video's

Foto's